Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић потписао је Уговор о донацији са фирмом „KEPROM“ D.O.O. из Београда. Донација се односи на пружање помоћи социјално угроженим Звездарцима у пеленама, санитетском материјалу- флaстерима, гази, средствима за дезинфекцију и друго.

 

Своју хуманост и социјално одговорно понашање компанија „KEPROM“ D.O.O. у претходном периоду исказала је кроз донације за пелене за одрасле које су прослеђене породицама које брину о својим непокретним члановима или оболелим од деменције.

 

Испорука у пеленама, које је дефинисана Уговором о донацији, намењена је деци са инвалидитетом и одраслим лицима, пре свега породицама које дуготрајно негују и брину о старијем члану породице оболелом од неког облика деменције. Сви корисници донације наазе се на активној евиденцији Волонтерског сервиса Звездаре који ову донацију прихвата са захвалношћу. Реч је о првој од низа планираних донација у наредном периоду која ће добро доћи породицама и појединцима слабијег имовинског стања.