Поводом обележавања Дана општине Звездара у СЦ „Олимп-Звездара” одржан је фудбалски турнир за ученике звездарских основних школа, ученици до 4. разреда. У име Општине Звездара турниру су присуствовали и награде најуспешнијим екипама и појединцима уручили чланови Већа ГО Звездара Мирослав Лазић и Михајло Мазић.

 

Након више одиграних утакмица, у полуфиналу су одиграни мечеви између екипа основних школа „1300 каплара” и „Јелена Ћетковић” (резултат 0:2), као и између екипа из основних школа „Деспот Стефан Лазаревић” и „Ћирило и Методије” (резултат 1:1, пеналима 5:4).

 

У дуелу за треће место екипа „1300 каплара” је победила екипу „Ћирило и Методије” резултатом 3:2, док је у финалној утакмици екипа „Јелена Ћетковић” била боља од екипе „Деспот Стефан Лазаревић” резултатом 2:1 и тако постала победник турнира.

 

Поред најбољих екипа пехарима су награђени и најбољи голман-Вукашин Петровић („Ћирило и Методије”), најбољи стрелац-Коста Живојиновић („Јелена Ћетковић”) и најбољи играч турнира Реља Курчубић („Деспот Стефан Лазаревић”).

 

Одржавање турнира помогла је Школа фудбала Atacante.