Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић и координатор Канцеларије за младе ГО Звездара Младенко Стевановић уручили су данас у Општини 50 бесплатних једномесечних карата за теретану у СЦ „Олимп-Звездара”. Карте су добили студенти који имају пребивалиште на Звездари и који су се пријавили за њих.

 

Председник ГО Звездара Владан Јеремић је рекао да му је драго што Општина Звездара и њена Канцеларија за младе, у сарадњи са СЦ „Олимп-Звездара”, обележавају Међународни дан студената поделом карата за теретану за 50 успешних студената са Звездаре.

„Поделом бесплатних улазница за теретану желели смо да млади људи, који доста времена одвајају за учење, знају да ценимо напоре које улажу у испуњавању својих студентских обавеза и да на најлепши начин обележимо Међународни дан студената који се сваке године обележава у новембру”-рекао је Владан Јеремић и присутнима пожелео да што више искористе карте за теретану које су добили.

 

Младенко Стевановић је присутне студенте упознао са активностима звездарске Канцеларије за младе и обавестио их је да ће о свим наредним активностима моћи да се информишу и на профилу Канцеларије на Инстаграму који се налази на адреси kzmzvezdara_go_zvezdara.

 

Присутни студенти су захвалили Канцеларији за младе и Општини на бесплатним картама за теретану истакавши да ће им пуно значити у време када праве паузу од спремања испита.