У просторијама Волонтерског сервиса Звездаре, Булевар краља Александра 395, у петак 5. августа од 10 до 12 часова, биће одржан нови двочас у оквиру програма „Школа енглеског за сениоре“ коју води волонтерка Јасмина Поповић Ћирић.

 

Редован термин часова енглеског језика у Волонтерском сервису је до краја летњих месеци сваког понедељка од 10 до 11.30 часова, а двочас у петак је замишљен као „допунски“ у односу на редовне термине. Ради се у малим групама до шест полазника. За учешће у радионици потребно је основно предзнање енглеског језика.

 

„Школа“ је намењена, свим појединцима без обзира на године који желе да уче енглески језик а до сада су најбројнији били сениори од 65 до 80 година старости. Поред учења језика, и ове радионице у Волонтерском су бесплатне и за наше суграђане прилика за дружење и размену идеја и добре енергије. У условима ограничења због епидемиолошких услова у претходном периоду, радионица је реализована путем скајпа.

 

Заинтересовани нови полазници могу доћи у просторије Волонтерског сервиса Звездаре у петак 5. или понедељак 8. августа у наведеним терминима да се пријаве.