Због интересовања полазница  нова радионица у оквиру циклуса „Школа креативног кројења и шивења“ у Волонтерском сервису Звездаре,  биће одржана у петак 19.новембра од 11 до 13 часова. Сервис ће наставити са реализацијом ових радионица и током децембра, сваког петка у наведеном термину.

Водитељке радионица Александра Бечеи, сликарка и „креативна шваља“, и Гордана Павловић, моделарка, показаће полазницама/цима на радионици у петак 19.новембра идеје за израду новогодишњих украса и декорације, као и неколико шаблона за израду антиковид маски од текстила, њихово кројење, припрему и само шивење.

Школу креативног кројења и шивења подржала је и Канцеларија ОЕБС-а у Србији донацијом једне портабл шиваће машине и два лептир стола за рад, а неопходан материјал за рад је обезбедила Општина Звездара. Као и обично, све што буду направиле/и током обуке, учесници ће моћи да задрже као успомену и поклон Волонтерског сервиса Звездаре.

Радионице су бесплатне за све учеснике, а због ограниченог броја полазница/ка, заинтересоване/и  могу да се информишу и пријаве на број телефона Сервиса 011/286 44 26.

Радионице се одржавају у складу са актуелним епидемиолошким мерама.