У уторак 6.децембра на редовном месечном састанку волонтера/ки Волонтерског сервиса, гост су били Владан Јеремић, председник Градске општине Звездара и Ивона Фуштић, шефица Кабинета. Они су посетили и креативну радионицу на којој волонтерке „пуном паром“ припремају предмете за Новогодишњи хуманитарни базар који ће се одржати 10.децембра од 12,00 до 18,00 часова у ТЦ Авив Парк Звездара.

Обраћајући се волонтеркама/има, Јеремић им се захвалио што волонтирају на Звездари и нагласио да је програм волонтирања Волонтерског сервиса један од најважнијих за грађане Општине свих генерација. Председник је истакао и даје недавно признање „Светислав Милић“ признање свим волонтерима који годинама дају свој допринос солидарности и хуманости на Звездари као посебној социјалној вредности.

У наставку супервизије, волонтери су направили распоред дежурстава у предстојећим предновогодишњим данима,  радионицама и Хуманитарном базару као и преузимању бриге за нове кориснике у кућним условима.. Други део супервизије протекао уз музику Звездарских сањара, послужење и дружење.