Екипа “Књигом до сазнања” на челу са професором Љубишом Стојмировићем у друштву  председника ГО Звездара Владана Јеремића посетила је Прихватилиште за децу у улици Живка Давидовића и поклонила пакет књига библиотеци. Обиласку Прихватилишта, у име Кабинета председника, присуствовалај је и Ивона Фуштић.

Јеремић је рекао да Градска општина Звзедара има добру сарадњу са свим установама на територији општине а да су установе социјалне заштите какво је Прихватилиште за деце изузетно важне јер збрињавају децу која због животних околности не могу да буду у својим породицама.

Директорка Прихватилишта за децу Данијела Стајковић захвалила се на донацији и додала да је у овој установи тренутно 29-оро деце са којима ради високо обучен кадар који се труди да код  штићеника развије вештине како би их на тај начин оспособили за самосталан живот.

Зграда ове установе је задужбина брачног пара Давидовић и некада је била школа за едукацију деце. 70-тих година прошлог века у овим просторијама налазила се ОШ “Ћирило и Методије” а од 2018. године је Прихватилиште за децу.