Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић данас је поводом Дана општине уручио признање намењено заслужним грађанима Дејану Милетићу, директору Националне академије за јавну управу.

 

„Овим признањем изражавамо поштовање свим пријатељима Звездаре који су допринели да Звездара буде место доброг живота и поносно истичемо да имамо много пријатеља које носимо у срцу. Част ми је да вам данас уручим ово признање које је знак наше захвалности за изузетну сарадњу, али и жеља за наставак сарадње у годинама које долазе Користим прилику да похвалим одличну међусобну сарадњи наших запослених” -рекао је Јеремић.

 

„Захваљујем се на овом признању у своје лично име и у име Академије. Поносан сам на сарадњу коју смо остварили у протеклом периоду, јер смо показали да споразум потписан прошле године није само слово на папиру, већ је много учињено на пољу оснаживања запослених у ГО Звездара”-рекао је Милетић.

 

Уручењу признања,  присуствовали су и помоћници директора НАЈУ Зоран Милосављевић, Дејан Ракетић и Снежана Антонијевић као и  Ивона Фуштић испред Кабинета председника ГО Звездара.