У оквиру „Сусрета у академији”, другог по реду скупа који је организовала Национална академија за јавну управу, окупиле су се контакт особе из органа јавне управе Републике Србије. Окупљенима су се обратили в.д. директора НАЈУ Дејан Милетић, руководилац београдске канцеларије Фондације „Ханс Зајдел” Дагмар Константиновић, начелница Одељења за спровођење и евалуацију програма обуке НАЈУ Александра Мајкић и шефица Одсека за развој и припрему програма обуке НАЈУ Јелена Ђорђевић.

 

В.д директора Дејан Милетић је овом приликом истакао улогу и значај контакт особа у резултатима које Академија постиже и нагласио да су „контакт особе део тима и породице Академије, иако физички нису под нашим кровом.“ Том приликом су и подељена признања појединцима са којима је у протеклом периоду остварена посебно успешна сарадња.

 

Признање за подршку раду Академије и посебан допринос стручном усавршавању додељено је Ивони Фуштић из Градске општине Звездара, за изузетну подршку признање је добила и Александра Влајић из градске Управе Града Београда, док су Зорици Живковић из Пирота и Марији Ћурчин из Панчева признања додељена, јер су помогле да њихов орган заокружи читав циклус стручног усавршавања. Поред контакт особа признање су добили и Душан Васиљевић због стручне подршке приликом израде промотивних видео материјала на тему унапређења енергетске ефикасности, као и акредитована реализаторка Академије Емина Јеремић Марковић за изузетан предавачки допринос Академији и остварене изузетне резултате у реализацији обука.

 

Догађај је организован уз подршку „Ханс Зајдел” Фондације у Београду, а присуствовало је више од 80 запослених у јавној управи Републике Србије, из свих крајева наше земље.