Удружење особа са инвалидитетом „Београд” у сарадњи са Институтом економских наука, као координатор, учествује у реализацији пројекта под радним називом „ Ди-Марк“.

 

Представљање пројекта ће бити у  среду, 21.02.2024. године у Скупштинској сали у 12 часова у просторијама Градске општине Звездара, Булевар Краља Александра 77. Састанак је планиран са циљем размене информација и учешћа у истраживању и планираној обуци (неопходно је да на истом учествује 250 испитаника/особа са инвалидитетом са територије Републике Србије) који ће се реализовати у предстојећем периоду. У оквиру пројекта биће обучено 45 одабраних кандидата из Републике Србије, Хрватске и Црне Горе, након чега ће стећи потребна знања и вештине и стећи сертификат за рад у области дигиталног маркетинга. 

 

 

Циљ пројекта „Ди-Марка“ је оснаживање особа са физичким инвалидитетом за рад на даљину кроз унапређење компетенција за рад у области дигиталног маркетинга. Пројекат се реализује у оквиру Компоненте запошљавања и социјалних иновација Европског социјалног фонда плус, као главног програма ЕУ у области рада, запошљавања и социјалне политике, који је отворен и за земље кандидате за чланство у ЕУ. Пројекат „ Ди-Марк“  фокусиран је на имплементацију дигиталних технологија у функцији унапређења инклузије, односно на унапређење дигиталних маркетиншких компетенција особа са физичким инвалидитетом за рад на даљину. Заинтересовани за учешће могу потврдити  свој долазак  најкасније до уторка  20.02.2024. до 12 сати на емаил udruzenjeosibeograd@gmail.com а за додатне информације могу позвати број 064/6618-638 (контакт особа Гордана).