Удружење Координација удружења избеглих и расељених у Републици Србији организује промоцију романа Лидије Жарић „Сужањ”. Промоција ће бити одржана у суботу, 25.9.2021. од 17 часова у Скупштинској сали ГО Звездара, Булевар краља Александра 77.

Удружење Координација организовањем гостовања пријатеља из Републике Српске и својим другим активностима жели да јача везе међу Србима у региону, као и везе између Србије и Српске и нада се да ће овај догађај имати већи значај, јер ће у периоду 22-29.9. бити одржани „Дани Републике Српске у Србији”.

Аутор књиге Лидија Жарић је и директор Центра за културу града Добоја, па су у удружењу Координација мишљења да и гостовање представника институција Републике Српске може значајно да допринесе напред наведеним циљевима.

Догађај ће бити реализован у складу са тренутним мерама пропив пандемије изазване вирусом Ковид19, па је због ограниченог броја места у сали, потребно да се заинтересовани пријаве слањем поруке на мејл koordinacijaudruzenja@gmail.com или позивом на број телефона 064 178 72 14.