Заменик председника ГО Звездара Драгана Ђурић и члан Већа ГО Звездара Станко Гујаничић данас су испратили прву групу од 100 звездарских пензионера која је, са два аутобуса, отишла на једнодневни бесплатан излет на Фрушку гору.

 

Драгана Ђурић је рекла да Градска општина Звездара и ове године организује бесплатне излете за пензионере на које могу да се пријаве звездарски сениори који имају пребивалиште на Звездари.

„На излете ће моћи да оде 1.200 особа које ће имати прилику да посете Фрушку гору, Вршац, Опленац, Сребрно језеро, Сремске Карловце и дриге културне и историјске знаменитости Србије које ће ови излети обухватати. Пријављивање за бесплатне излете, који ће бити реализовани два пута недељно у наредна два месеца, је могуће извршити у  шалтер сали ГО Звездара, шалтер 7 и у звездарским месним заједницама радним данима од 7.30 до 15 сати”-рекла је Драгана Ђурић и пожелела најстаријим суграђанима срећан пут и да са излета понесу лепе утиске најавивши да ће од јесени бесплатни излети за пензионере са Звездаре бити поново организовани.

 

Наши најстарији суграђани имају прилику да иду на следеће дестинације:

Фрушка Гора-Манастири Хопово и Крушедол

Бела Црква -Вршац

Аранђеловац-Топола-Опленац-Буковичка бања-Орашац-Манастир Павловац

Сребрно језеро- Манастир Тумане- Голубачка тврђава

Нови Сад- Сремски Карловци.

 

Приликом пријављивања потребно је понети очитану личну карту и фотокопију решења о пензионисању или копију последњег чека од пензије.

 

Излети за звездарске пензионере су једнодневни уз пратњу туристичког водича и бесплатан ручак.