Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић са сарадницима, уручио je нових 100 поклон пакета добродошлице бебама које су рођене  у 2023. године, а имају пребивалиште на територији општине Звездара.

Догађају су присустовали председник и заменица председника ГО Звездара Владан Јеремић и Драгана Ђурић, помоћник председника Саша Аврамовић, члан Већа Милош Стојилковић и заменик секретара Скупштине Марко Јовић.

 

Владан Јеремић поздравио је присутне родитеље звездарских беба и рекао да је подела пакета добродошлице бебама са Звездаре најлепша од свих акција намењених најмлађима које Општина Звездара спроводи и на коју је поносна.

„Брига о најмлађим суграђанима је један од најважнијих задатака на агенди обавеза Градске општине Звездара. У том циљу, већ две године реализујемо једну од најлепших акција, а то је подела пакета добродошлице свим звездарским бебама.

Градска општина Звездара је општина која бележи највећи природни прираштај, па је и наша обавеза да најмлађим суграђанима са Звездаре, већ од првог дана покажемо колико водимо рачуна о њима.

Данас смо организовали нову поделу беби пакета, a  четрнаесту од када смо почели да делимо пакетиће од чега смо поделили 46 пакетића за девојчице а 54 за дечаке, -рекао је Јеремић и пожелео звездарским бебама и њиховим родитељима све најбоље.

 

Присутни родитељи су се захвалили Владану Јеремићу и Општини на организацији ове акције која им, како су рекли, пуно значи у првим месецима по доласку беба у домове, јер је у пакетима које су добили све корисно.