Информативно – услужни центар „Мали Мокри Луг” свечано је отворен у овом звездарском насељу. Отварањем услужног центра, грађанима овог дела Звездаре су на једном месту доступне услуге општинске Управе, Секретаријата за јавне приходе, поште, и МУП-а.

 

Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић каже да је више разлога за задовољство.

 

„Као прво, испунили смо обећање дато грађанима Малог Мокрог Луга а то је да им општинске услуге буду доступне. Више неће морати да преседају у превозу како би дошли до зграде Општине већ ће све послове моћи да обаве надомак своје куће. Реновирање и опремање простора, у коме је смештен услужни центар Општине, финансиран је средствима из општинског буџета а резултат је видљив и мерљив. Трећи разлог за задовољство је што су на једном месту обједињене општинске, градске и републичке службе. Посебно бих нагласио да стварањем квалитетнијих услова за живот у Малом Мокром Лугу, показујемо да нам је сваки део општине подједнако важан и то је политика коју ћемо наставити и даље да примењујемо. Истакао бих још да на пролеће крећу радови на изградњи услужног центра у Великом Мокром Лугу”, рекао је Јеремић.

 

Отварању центра присуствовали су и в.д. директора ЈП „Пошта Србије” Зоран Ђорђевић, градски секретар за јавне приходе Виолета Нићифоровић, начелник Полицијске станице Звездара Драгомир Тописировић, руководство општине и начелници Управе ГО Звездара.

 

У новим просторијама које су комплетно реновиране средствима из општинског буџета, одржана је 99. седница Већа Градске општине Звездара. Информативно – услужни центар „Мали Мокри Луг” налази се у Булевару краља Александра 532 а врата овог центра отворена су за све грађане радним данима од 7.30 до 15.30 часова.