У оквиру пројекта под називом „Култура као извор здравља, знања и благостања“, који реализује Удружење за развој здравља, знања и благостања из Београда, а чија реализација је помогнута средствима из буџета ГО Звездара за финансирање или суфинансирање програма/пројеката у култури у 2021. години,  у четвртак, 2.12. у 19 часова у Скупштинској сали ГО Звездара, писац, коуч и едукатор Ивана Кузмановић ће одржати интерактивно предавање под називом „Безусловно с границама“. Улаз је слободан.

У оквиру ове теме, која се реализују током кампање „16 дана активизма против насиља над женама”, Ивана Кузмановић ће одговорити на нека важна питања као што су: Каква је веза између личних граница и блискости? Шта значи безусловна љубав? Зашто жртвовање не значи љубав? Зашто особе које у име љубави пружају „целу себе“, остају без љубави не искусивши је? Шта заиста значи себичност у љубави? и друга.

Припремите своја питања, понесите своје недоумице и учествујте у овом интерактивном предавању чији је циљ да отклони наше дилеме и заблуде.