Настављајући радионице под називом „Књига као лек“, професорка и песникиња  Милена Исаиловић, волонтерка Сервиса, у четвртак 23.фебруара од 12 часова, у просторијама Волонтерског сервиса Звездаре (Булевар краља Александра 395) одржаће креативну и едукативну радионицу за све оне који који воле да читају, као и оне који имају недоумицу како и зашто треба читати.

 

Позивамо суграђане свих генерација да истог дана, од 11 до 12 часова, узму учешће у Хуманитарном базару „Књига као лек“ који има за циљ да  будемо хумани на тај начин што ћемо поклонити  књиге које смо прочитали онима који нису у могућности да себе обрадују новим штивом. Учесници Базара књига моћи ће да оставе своје донације на припремљеним штандовима са којих могу да узму по избору књиге које су други суграђани донели. Сакупљене и  „неразмењене“ књиге намењене су и биће прослеђене штићеницима Прихватилишта за одрасла и старија лица, као и Прихватилишта за децу Београда.

 

За дародавце у књигама Волонтерски сервис Звездаре је припремио поклоне- уникатне букмаркере.

 

Радионица и акција одржавају се са увек важном поруком важности неговања културе читања, говора, дружења и размене идеја и добре енергије.

 

За учешће на радионици и Хуманитарном базару „Књига као лек“ није потребно посебно пријављивање.