Мини сајам лековитог и украсног биља под називом „Камп лековитог и украсног биља” данас је отворио председник Градске општине Звездара Владан Јеремић на тргу испред Општине Звездара.

 

Владан Јеремић је рекао да је Сајам лековитог и украсног биља изазвао велико интересовање грађана који су заинтресовани да добију корисне информације о лековитом и украсном биљу.

„У времену пандемије изазване ворусом Ковид19 јако је корисно стећи знање о лековитом биљу и очекујемо да ће велики број грађана посетити ову манифестацију на којој могу да добију највише корисних информација”-рекао је Владан Јеремић и позвао зантересоване да посете Сајам.

 

Сајам лековитог и украсног биља, који реализује Удружење „Camp Expirience”, у сарадњи са Градском општином Звездара и ЈКП Градске пијаце, биће одржан у периоду од 11. до 17. априла од 10 до 18 сати на тргу испред ГО Звездара.

 

На Сајму, који је продајног типа, наступају излагачи који су на својим штандовима изложили лековито и украсно биље, мед и препарате органског порекла са састојцима из природе.

 

Циљ одржавања манифестације је жеља да се заинтересованим посетиоцима омогући да се упознају са својствима лековитог биља и начинима његовог коришћења и на тај начин добију нова сазнања о лековитом биљу.