Градска општина Звездара и Удружење „Млади ваздухопловци“ потписали су Споразум о сарадњи. Тим поводом, председник ГО Звездара Владан Јеремић рекао је да Општина Звездара увек пружа подршку младим професионалцима какви су управо млади у Удружењу које је окупио Бојан Димитријевић.

Захваљујући се на подршци, Бојан, иначе Звездарац, истакао је да се ово Удружење већ дуже време бори да формира високу струковну школу. Да су корак ближе том циљу, говори и чињеница да би спајањем Ваздухопловне академије и СМАТСА пилотске академије Вршац уз оснивање Високе школе струковних студија ускоро могао нићи регионални ваздухоловни центар за обуку ваздухопловног особља, истраживачки центар као и кампус за смештај оних који ће се школовати за послове комерцијалних пилота, контролора летења и инжињера. Тиме би Србија постала регионални лидер у овој области у овом делу Европе.

Цео Бојанов тим се бори да сви млади имају једнаке шансе, да добију прилику да се школују и остану у својој земљи, да сваки млад човек без обзира на финансијску ситуацију има могућност да се школује и труде се да у Србији граде своју будућност за коју се труде да постане лидер региона у сектору ваздухопловства.