Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић присуствовао је „Слаткишијади-Школској Олимпијади” која се данас и сутра одржава на тргу испред Градске општине Звездара

 

Владан Јеремић је рекао да му причињава задовољство што се у оквиру обележавања Дана општине Звездара (16. октобар), на тргу испред Општине окупио велики број најмлађих становника Звездаре које очекује јединствена манифестација у којој учествују основци млађих разреда свих Звездарских основних школа.

„Драго ми је што се Дан општине Звездара обележава и овим догађајем који је намењен најмлађим Звездарцима, како ученицима млађих разреда звездарских школа тако и деци која ће обићи ову дводневну манифестацију која ће их развеселити и донети им пуно осмеха. Циљ манифестације је промоција заједништва и подршке школској деци, истовремено пружајући им прилику да се такмиче на забаван и образован начин за престижну награду за своје школе-100 килограма омиљених посластица. Општина Звездара настоји да подржи младе таленте, оснажи њихову креативност и подстакне спортски дух, а „Слаткишијада – Школска Олимпијада“ је савршена прилика за то”-рекао је Јеремић и позвао Звездарце и Београђане да посете ову дводневну манифестацију, бодре своје другаре који се такмиче и уживају у припремљеном програму.

 

Слаткишијада доноси богат програм испуњен разним активностима које ће забавити све присутне, без обзира на узраст. Сваког дана од 10 сати деца ће уживати у музичким и креативним радионицама.

 

У суботу је одиграна дечија представа „Од игре до математике“, а у недељу од 15 сати сви присутни малишани и такмичари имају прилику да учествујуу колективном плесу. Поред такмичења у занимљивим играма, присутни ће моћи да уживају и у куповини разних хенд мејд производа, а ако плаћају Виса картицом, на свакој тезги добиће попуст од 10% на све производе.

 

Улаз је бесплатан.