У оквиру прославе Дана Општине Звездара (16. октобар), најмлађе становнике Звездаре очекује јединствена манифестација у којој ће учествовати основци млађих разреда. 14. и 15. октобра, на платоу испред Општине одржаће се „Слаткишијада – Школска Олимпијада“, догађај који ће дефинитивно задовољити све мале сладокусце, али и њихове родитеље.

 

Све школе са територије општине Звездара послаће своје најмлађе представнике до 4. разреда како би се такмичили за престижну награду која ће сигурно развеселити и највеће љубитеље слаткиша – чак 100 килограма омиљених посластица! Свака школа ће послати своје ученике на ову шармантну олимпијаду, која ће им омогућити да се надмећу у низу занимљивих игара, а све у циљу да покажу своју вештину, сналаћљивост и тимски дух како би освојили најслађу награду.

 

Слаткишијада ће донети богат програм испуњен разним активностима које ће забавити све присутне, без обзира на узраст. Сваког дана од 10 сати деца ће уживати у музичким и креативним радионицама, а у суботу од 11 сати очекује нас дечија представа „Од игре до математике“. У недељу од 15 сати сви присутни малишани и такмичари учествоваће у колективном плесу. Поред такмичења у занимљивим играма, присутни ће моћи да уживају и у куповини разних хенд мејд производа, а ако плаћају Виса картицом, на свакој тезги добиће попуст од 10% на све производе.

 

Ова манифестација има за циљ промоцију заједништва и подршке школској деци, истовремено пружајући им прилику да се такмиче на забаван и образован начин. Општина Звездара стреми да подржи младе таленте, оснажи њихову креативност и подстакне спортски дух. „Слаткишијада – Школска Олимпијада“ је савршена прилика за то.

 

Позивамо све Звездарце да дођу на ову сјајну манифестацију и да подрже наше младе суграђане у њиховим напорима да освоје 100 килограма слаткиша за своје школе. Позовите своје пријатеље и заједно дођите на ову јединствену олимпијаду на платоу испред Општине Звездара, 14. и 15. октобра. Улаз је бесплатан.