У СЦ „Олимп Звездара“, улица Вјекослава Ковача 11, у уторак 8. марта са почетком у 10 сати, поводом Дана жена биће одржана традицонална манифестација која ће окупити особе свих видова инвалидитета са простора целог Града.

Чланови бројних спортских удружења и клубова, ученици и студенти, корисници услуга у установама дечје, социјалне и здравствене заштите, као и организација које окупљају припаднике ове популације моћи ће да се упознају, али и опробају у низу спортских садржаја и дисциплина који се нуде и на располагању су током године – полигон, стони тенис, боћање, пикадо, плочице, теквондо, карате, и друге.

Организатори ове манифестације, која с правом стиче све већи углед, а који су за све припаднице нежнијег пола које учествују на манифестацији обезбедиле пригодне поклоне, су Друштво за спорт и рекреацију инвалида општине Звездара и Спортски савез особа са инвалидитетом Београдаа, а њено одржавање подржао је и омогућио Град Београд преко Секретаријата за спорт и омладину и Градска општина Звездара.