Овог викенда позитивна енергија шириће се Звездаром јер нас очекује један од најомиљенијих догађаја, традиционални Вашар који већ годинама оживљава двориште бивше фабрике Клуз. Овај незаборавни догађај се организује у сарадњи са Општином Звездара и намењен је свим узрастима, пружајући вам прилику да уживате у богатом асортиману производа и разноврсном програму.

  1. септембра, Клуз ће постати епицентар креативности и разноликости. Мали произвођачи из различитих области, од аксесоара, гардеробе, дечијих играчака, накита, сапуна, природне козметике до слаткиша, окупиће се како би вам представили своје јединствене производе. Ово је прилика да подржите локалне уметнике и креативце и пронађете савршене поклоне за себе и своје најближе.

Музички програм ће вас засигурно подићи на ноге и оставити вас без даха. Не пропустите извођаче који ће вас забављати током целог Вашара. За најмлађе посетиоце, припремљен је посебан дечији програм са представама и радионицама које ће пробудити њихову маштовитост.

Програм отвара радионица „Подељена срећа је два пута већа“ од 16:30, а након ње клинци и клинцезе ће моћи да учествују у радионици „Цредо Цаса“ играчака, које поспешују дечију машту, логику и моторичке способности. За сам крај дана од 19 часова планирана је феноменална дечија представа „Тајна шумских вилењака“.

Вашар у Клузу отвара своје капије у 14 часова и траје до 22 часа, пружајући вам довољно времена да истражите све чаролије које нуди. Најбоље од свега – улаз на Вашар и сви програми су потпуно бесплатни!

Очекујемо вас да заједно створимо незаборавне тренутке и прославимо креативност, традицију и заједницу.

Видимо се на Вашару у Клузу!