Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић са сарадницима, уручио je нових 89 поклон пакета добродошлице бебама којe имају пребивалиште на територији општине Звездара.

 

“Ово је једна од акција којој сви радо присуствујемо и којом се изузетно поносимо јер нам је пуно срце када видимо да је број беба са сваком поделом све већи. Акција је наишла на сјајан пријем код родитеља најмлађих становника Звездаре и мислимо да је корисна и да са овим пакетима помажемо родитељима  у првим данима када беба дође на свет. Брига о најмлађим суграђанима је један од наших најважнијих задатака и међу приоритетима Градске општине Звездара.

 

Ово је шеснаеста подела од када смо започели поделу пакетића за звездарске бебе. Данас су девојчице водиле тако да смо поделили 48 пакетића за девојчице и 41 за дечаке“,-рекао је Јеремић и пожелео звездарским бебама и њиховим родитељима све најбоље.

 

Присутни родитељи су се захвалили Владану Јеремићу и Општини на организацији ове акције која им, како су рекли, пуно значи у првим месецима по доласку беба у домове, јер је у пакетима које су добили све корисно.