Удружења „Звездарски еколошки центар ЗЕЦ“, „Чувари заната“  и Удружење пензионера Старо Миријево „Треће доба“, у сусрет празнику 8. марту – Дану жена“, организовала су радионицу на којој су се у добром расположењу и атмосфери кеативности и стваралаштва припремали поклони за празник од рециклираног материјала, старих часописа, украсног папира, трачица, шљокица и другог одбаченог украсног материјала.

 

Радионица је спонтано добила име од куме Стојанке, која је стварајући свој рад – цвет руже, изговорила речи „Мирише да инспирише“, што се свима допало. Домаћин овог сусрета и дружења био је председник Удружења пензионера Душан Матић.

 

Била је то прва радионица у оквиру тројног протокола о сарадњи који је потписан почетком ове године између удружења „ЗЕЦ“, Чувари заната“ и „Треће доба“. Протоколом је утврђено да се радионице одржавају током целе године бар једном месечно.

 

На радост свих учесника, за сваки сусрет водитељке радионице Биљана Пантелић и Бојана Лукић долазиће са новом темом и новим изазовом.