У Градској општини Звездара данас је одржан нови састанак са управницима стамбених заједница са Звездаре, којем су поред председника општине Владана Јеремића, члана Већа ГО Звездара Мирослава Лазића и помоћника председника ГО Звездара Ненада Николића, са сарадницима, присуствовали управници стамбених заједница са територије Месне заједнице „Ново Миријеви”, из улица у непосредној околини огранка Дома здравља у Миријеву.

 

Састанци, који се редовно одржавају од половине новембра, имају за циљ успостављање боље сарадње између Општине, грађана и градских комуналних предузећа како би се проблеми са којима се Звездарци сусрећу, успешно решили и за тему имају проблематику из комуналне и стамбене области, па је данашњем састанку присуствовала представница ЈКП „Зеленило Београд” Љиљана Мијаиловић.

 

„Градска општина Звездара је међу најуспешнијима у земљи по броју регистрованих стамбених заједница на својој територији и настоји да на овим састанцима са управницима стамбених заједница и представницима градских предузећа, у непосредној комуникацији, решава конкретне проблеме који постоје у одређеним деловима општине. Данас су управници стамбених заједница имали прилику да представницима Зеленила Београд постављају питања и добијају одговоре из прве руке у вези са темама које их занимају. На постављена питања која су била везана за орезивање дрвећа и уређење блоковског зеленила, као и кошење траве управници су добили одговор да ће екипе Зеленила у нардном периоду завршити све послове који још нису завршени. То је још једном показало да ови састанци дају резултате и због тога ћемо и даље настојато да  међособном комуникацијом решавамо и друге комуналне проблеме“, рекао је Јеремић.