У Градској општини Звездара одржан је нови састанак са управницима стамбених заједница са Звездаре. Овог пута у средишту пажње били су проблеми са којима се суочавају грађани Коњарника. Састанку су присуствовали председник ГО Звездара Владан Јеремић и члан општинског Већа Мирослав Лазић са сарадницима, као и координатор општинског Комуналног савета Михаило Досковић.

 

Председник ГО Звездара Владан Јеремић истакао је да се у Општини врло озбиљно приступа послу који је везан за функционисање стамбених заједница што показује и чињеница да ГО Звездара има највећи број регистрованих стамбених заједница у Граду. „Састанци са управницима стамбених заједница организују се редовно, већ неколико месеци, сваке две недеље, у циљу јачања сарадње али и бржег и ефикаснијег решавања проблема. Састанци су и прилика да представници стамбених заједница сазнају за погодности које регистроване стамбене заједнице и власници станова могу да остваре“, рекао је Јеремић. Он је додао да сваком састанку присуствују и представници јавних комуналних предузећа
којима управници могу да поставе питања, укажу на своје проблеме а све у циљу побољшања услова становања у стамбеним зградама.

 

Овом приликом присутни су били представници ЈКП „Градска чистоћа” којима су управници стамбених заједница са Коњарника указали на одређене проблеме у својим зградама.