У Градској општини Звездара данас је одржан нови састанак са управницима стамбених заједница са Звездаре, којем су поред председника општине Владана Јеремића и координатора Комуналног савета ГО Звездара Михајла Досковића присуствовали управници стамбених заједница са територије Месне заједнице „Вуков споменик”.

 

Састанци, који се редовно одржавају од половине новембра,  имају за циљ успостављање боље сарадње између Општине, грађана и градских комуналних предузећа како би се проблеми са којима се Звездарци сусрећу, успешно решили и за тему имају проблематику из  комуналне и стамбене области.

 

„На овим састанцима, које Општина организује са управницима стамбених заједница са Звездаре, решавају се конкретни проблеми који постоје у одређеним деловима општине, а поред тога управници у непосредној комуникација са представницима Зеленила Београд, Београд пута, Градског стамбеног или Градске чистоће добијају одговоре из прве руке у вези са темама које их занимају. На данашњем састанку највише питања која су поставили управници стамбених заједница било је везано за орезивање дрвећа и уређење блоковског зеленила, а са представницима станара из улице Војводе Саватија је договорено да дођу на састанак у Општину ради решавања проблема који имају. Овакав начин непосредне комуникације покаазује да су ови састанци јако корисни  и Општина ће наставити да их организује и  са управницима стамбених заједница решава нерешена питања“, рекао је Јеремић.