Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић је данас, са сарадницима, у Општини уручио нове поклон пакете добродошлице за бебе које су рођене од почетка 2022. године, а које имају пребивалиште на територији општине Звездара.

 

Владан Јеремић је поздравио присутне родитеље звездарских беба и рекао да је од свих акција намењених најмлађима које Општина Звездара спроводи ова најлепша, јер се реализује са жељом да се новим становницима Звездаре пожели добродошлица.

„Ово је прва година да Градска општина Звездара, која је једна од ретких у земљи са позитивним природним прираштајем, поклања пакете добродошлице звездарским бебама. Са данашњом другом поделом поклон пакета све пријављене бебе са Звездаре, рођене од почетка 2022. године, укупно њих 249, добиће свој поклон пакет којим желимо да покажемо да су наша будућност, али и жељу да помогнемо њиховим родитељима”-рекао је Владан Јеремић пожелевши звездарским бебама и њиховим родитељима све најбоље и позвавши родитеље нових беба са Звездаре да се за беби пакете добродошлице, који су једнообразни; и даље пријављују преко сајта Општине Звездара.

 

Догађају су присуствовали заменик председника Скупштине ГО Звездара Горан Филиповић, члан општинског Већа Душан Игњатовић, помоћник председника ГО Звездара Ненад Николић и заменик начелника Управе ГО Звездара Горан Јевтић.

 

За набавку беби пакета добродошлице у буџету Градске општине Звездара је за 2022. годину опредељено укупно 3.000.000,00 динара, а пријављивање се може извршити преко сајта ГО Звездара на страни https://zvezdara.rs/76608-2/