Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић данас је, са сарадницима, у Општини уручио нове поклон пакете добродошлице бебама које су рођене од почетка 2022. године, а имају пребивалиште на територији општине Звездара.

 

Владан Јеремић је поздравио присутне родитеље звездарских беба и рекао да је подела пакета добродошлице бебама са Звездаре најлепша од свих акција намењених најмлађима које Општина Звездара спроводи и да има за циљ да најмлађим становницима Звездаре пожели добродошлицу.

„Ово је прва година да Градска општина Звездара, која је једна од ретких у земљи са позитивним природним прираштајем, поклања пакете добродошлице звездарским бебама. Данас се одржава трећа подела, током које ће још 80 беба са Звездаре добити свој поклон пакет, што укупно чини 320 подељених поклон пакета од почетка 2022. године. Даривањем поклон пакета бебама са Звездаре желимо да покажемо да су та деца наша будућност, али желимо и да помогнемо њиховим родитељима како би им мало олакшали долазак новог члана породице. Због тога ће ова лепа акција бити настављена и наредних година”-рекао је Владан Јеремић пожелевши звездарским бебама и њиховим родитељима све најбоље и позвавши родитеље нових беба са Звездаре да се за беби пакете добродошлице, који су једнообразни; и даље пријављују преко сајта Општине Звездара.

 

Присутни родитељи су захвалили Владану Јеремићу и Општини на организацији ове акције која им, како су рекли, пуно значи у првим месецима по доласку беба у домове, јер је у пакетима које су добили све корисно.

 

За набавку беби пакета добродошлице у буџету Градске општине Звездара је за 2022. годину опредељено укупно 3.000.000,00 динара, а пријављивање се може извршити преко сајта ГО Звездара на страни https://zvezdara.rs/76608-2/