У Градској општини Звездара, данас је одржана нова подела пакета добродошлице родитељима звездарских беба. Поред родитеља, на малу свечаност дошли су и понеки бака и дека, али и најмлађи Звездарци којима су поклони намењени.

 

Поклоне за најмлађе Звездарце је уручио председник ГО Звездара Владан Јеремић, са сарадницима, који је, честитајући родитељима, бакама и декама придошлице у њихове породице, рекао да има задовољство да, на једном од најлепших догађаја у организацији Општине, најмлађим Звездарцима овим пакетима пожели добродошлицу и пуно успеха у животу.

„Поносан сам на чињеницу да је ова лепа акција настављена и ове године и да је на данашњој трећој овогодишњој подели пакета добродошлице звездарским бебама још 75 најмлађих Звездараца добило свој пакетић”-рекао је Јеремић и обавестио присутне да ће поводом Светске недеље дојења, која се сваке године обележава у више од 170 земаља, у Општини Звездара 4.8.2023. од 11 сати, бити одржан семинар о дојењу за који зантересовани могу да се пријаве. Поред тога, он је позвао и родитеље нових звездарских беба да се пријаве за пакете добродошлице, јер се ова лепа акција наставља.

 

Присутни родитељи су захвалили Владану Јеремићу и Општини на организацији ове акције која им, како су рекли, пуно значи у првим месецима по доласку беба у домове, јер је у пакетима које су добили све корисно.

 

Поред пакета добродошлице, који су једнообразни и чија је вредност 5.000 динара, родитељи звездарских беба добили су и комплет од 3 књиге за правилно информисањe о раном развоју деце и одговорном родитељству.

 

Родитељи нових звездарских беба се за пакете добродошлице могу пријавити електронски преко сајта ГО Звездара www.zvezdara.rs или предајом пријавног формулара и пратеће документације преко Писарнице у згради Општине.