Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић данас је, са сарадницима, у Општини уручио нових 60 поклон пакете добродошлице бебама које су рођене од почетка 2022. године, а имају пребивалиште на територији општине Звездара.

 

Владан Јеремић је поздравио присутне родитеље звездарских беба и рекао да је подела пакета добродошлице бебама са Звездаре најлепша од свих акција намењених најмлађима које Општина Звездара спроводи. Ова акција има за циљ да најмлађим становницима општине пожели добродошлицу, а да њиховим родитељима мало помогне у првим данима када нови члан породице дође у дом.

„Градска општина Звездара је једна од ретких у земљи са позитивним природним прираштајем, па смо ове године први пут организовали ову акцију поклањања пакета добродошлице звездарским бебама. Са данашњом четвртом поделом укупно ће, од почетка 2022. године, 400 звездарских беба добити свој поклон пакет. На тај начин желимо да покажемо да су ова деца наша будућност, а ова акција ће бити настављена и наредних година, па позивам родитеље нових беба са Звездаре да се за беби пакете добродошлице, који су једнообразни, и даље пријављују преко сајта Општине”-рекао је Јеремић пожелевши звездарским бебама и њиховим родитељима све најбоље и честитајући им Дан општине.

 

Присутни родитељи су се захвалили Владану Јеремићу и Општини на организацији ове акције која им, како су рекли, пуно значи у првим месецима по доласку беба у домове, јер је у пакетима које су добили све корисно.

 

За набавку беби пакета добродошлице у буџету Градске општине Звездара је за 2022. годину опредељено укупно 3.000.000,00 динара, а пријављивање се може извршити преко сајта ГО Звездара на страни https://zvezdara.rs/76608-2/ .