Подела ауто седишта за бебе одржана је у Општини Звездара у присуству председника ГО Звездара Владана Јеремића, председника Скупштине ГО Звездара Александра Ерора, заменика председника ГО Звездара Драгане Ђурић, представника руководства Општине и Марка Иконића из Секретаријата за саобраћај.

Председник ГО Звездара Владан Јеремић рекао je да је ово шеста година како Општина Звездара реализује ову акцију чији је циљ повећање безбедности најмлађих становника Звездаре у саобраћају и да је до сада у протеклом периоду подељено више од 2000 ауто седишта за бебе.

„Након великог интересовања Звездараца за конкурс који је био расписан у марту и по коме је подељено 120 седишта, донета је одлука да из буџета Општине буду издвојена средства за набавку још 144 седишта. Сви грађани који су током трајања конкурса предали захтев и испуњавају услове, добиће ауто седиште за своје дете”-рекао је Владан Јеремић.

Већи број грађана са Звездаре који су дошли да преузму ауто седиште за своје дете захвалили су Општини и њеном руководству на исказаној бризи за најмлађе и истакли да им ова акција  много значи.