Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић обишао је шалтер број 3 у Шалтер сали ГО Звездара на коме је данас почела пријава за доделу поклон ваучера Града Београда за децу која не иду у вртиће и школе.

 

Након обиласка шалтера Владан Јеремић је рекао да је приметно велико интересовање Звездараца за поклон ваучере Града Београда, али да се подела ваучера одвија по плану.

„Због великог интересовања грађана Звездаре шалтер у Општини Звездара ће бити отворен сваког радног дана од 8 до 20 часова, а то је и време у току кога родитељи деце која не иду у вртиће или школе могу доћи на овај шалтер и, са својом личном картом и здравственом књижицом детета које достављају на увид, преузети ваучер. Том приликом родитељи треба да знају и доставе Јединствени матични број детета (ЈМБГ). Шалтер у Градској општини Звездара намењен је и за подношење свих рекламација, а биће отворен до 1. марта 2023. године.

Град Београд почео је поделу поклон-ваучера у вредности од шест хиљада динара. Они ће најкасније од 26. децембра бити доступни у свим државним и приватним предшколским установама, као и у државним и приватним основним и средњим школама, где ће грађани моћи да их преузму. Родитељи деце која иду у вртић ваучере преузимају од васпитача, а ђаци у основним, односно средњим школама које похађају. Тако право на поклон ваучер имају сва деца предшколског узраста, као и деца од првог разреда основне школе закључно са децом која похађају четврти разред средње школе”- рекао је Јеремић и замолио родитеље који долазе у Општину Звездара да имају мало стрпљења при преузимању, јер поклон ваучера има довољно.

 

Поклон-ваучери се могу искористити до 1. марта 2023. године и то у следећим радњама: „Sport Vision”, „Sport Vision Kids”, „Sport Vision Outlet”, „Buzz”, „Run ‘n More”, „Extra Sports”.

 

Износ од шест хиљада динара није неопходно потрошити током једне куповине. Може се искористити у датом року за више куповина које не прелазе вредност поклон-ваучера, односно шест хиљада динара. Уколико родитељи желе да купе производ скупљи од износа ваучера, моћи ће на лицу места у продавници да доплате.