У Спортском центру „Олимп-Звездара”, традиционално су се окупили чланови Друштва за спорт и рекреацију инвалида Звездара и гости из других београдских организација и клубова за особе са инвалидитетом, да обележе свој међународни празник – Дан особа са инвалидитетом.

Ово, иначе њихово јубиларно дружење, протекло је у сенци ванредних околности иницираних пандемијим вируса Ковид, што је битно утицало на број учесника, иначе једне од најмасовнијих манифестација за особе са инвалидитетом у Београду. Такмичење је одржано у складу са свим препорукама Владе Републике Србије и Кризног штаба.

Чланови Друштва су имали прилику да одмере своја умећа у пикаду, боћању и кошарци захваљујући традиционалној подршци Градске општине Звездара и Секретаријата за спорт и омладину града Београда. Партнер у организацији је и овога пута био Спортски савез особа са инвалидитетом Београда.

У ишчекивању дана када ће моћи да се окупе у већем броју, учесници су, уз пригодно дружење, са успехом и великом радошћу, окончали учешће на овој манифестацији.