Радове на реконструкцији и изградњи дечјег игралишта између улица Петраркине, Грге Јанкеса и Миријевског венца данас су обишли председник ГО Звездара Владан Јеремић, генерални директор ЈКП „Зеленило Београд” Слободан Станојевић и директор ЈКП „Градска чистоћа” Марко Попадић са сарадницима.

Након радова, који су почели у марту и који треба да буду завршени крајем јула, чији је инвеститор Град Београд Секретаријат за комуналне и стамбене послове, а извођач ЈКП „Зеленило Београд”, грађани овог дела општине добиће уређено дечје игралиште, спортски терен и терен за рекреацију и миран одмор.

Владан Јеремић је рекао да су радови на реконструкцији још једном показали да је добра комуникација грађана са Општином Звездара и Општине са Градом Београдом допринела да иницијативе грађана буду реализоване на најбољи могући начин.

„Завршетком започетих радова грађани Миријева ће овде добити уређено дечје игралиште, спортски терен и терен за рекреацију и миран одмор, па ће и најмлађи, али и старији суграђани овде моћи да на најлепши начин проводе своје слободно време”- рекао је Владан Јеремић и захвалио присутним грађанима на доброј сарадњи.

Догађају су присуствовали и члан Већа ГО Звездара Дејан Микулетић, помоћник председника ГО Звездара Ненад Николић, координатор Комуналног савета ГО Звездара Михаило Досковић и градски одборник Небојша Младеновић.