Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић данас је са градским секретаром за образовање и дечју заштиту Ненадом Радићем и са члановима Већа ГО Звездара Станком Радовановићем и Мирославом Лазићем и помоћником председника ГО Звездара Ненадом Николићем посетио ОШ „Павле Савић” у којој су са директором школе Миланом Крстићем обишли радове на изградњи трим стазе и теретане на отвореном који су финансирни из буџета ГО Звездара. Завршетак ових радова очекује се до краја месеца.

Поред овога, обишли су и радове који се тренутно изводе на уређењу школског кошаркашког терена, поклон Фондације Богдана Богдановића, нашег прослављеног кошаркаша, који је био ученик ове школе.

 

Након овога, Владан Јеремић је са сарадницима обишао радове на уређењу дечјег игралишта и теретане на отвореном у улици Капетана Милоша Жуњића, који су, такође, финансирани средствима из општинског буџета, а који се обављaју на иницијативу грађана овог дела Миријева.

Током викенда се очекује постављање ограде око дечјег игралишта и справа за вежбање за будућу теретану, тако да ће овај потпуно уређен кутак малишани добити на поклон од Општине за десетак дана.

 

Обилазак је завршен у улици Рудо на Коњарнику у којој се изводе радови, финансирани из буџета ГО Звездара, на уређењу пешачке стазе око зграда у дужини од 550 метара. Овде се очекује да, након припремних радова, у наредних неколико дана буде завршена израда асфалтног застора након чега ће станари овог дела Звездаре моћи да уживају у шетњи.

 

Након обиласка ове три локације Владан Јеремић је рекао да му је драго што је лепо време погодовало да се започети радови одвијају планираним темпом и да се нада да ће тако бити и наредних дана.

„Средствима која смо издвојили у буџету Општине за ове намене желели смо да допринесемо да општина Звездара буде уређенија и лепша на задовољство њених становника”-рекао је Јеремић и истакао да ће овакви радови на уређењу Звездаре бити настављени.