Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић и Марина Марковић из Удружења предузетника општине Звездара посетили су Основну школу „Стеван Синђелић” и уручили пет клима уређаја, донацију Удружења и Општине.

Владан Јеремић је рекао да је ово одговоран однос према звездарским ученицима и основним школама и да је донација резултат настављене добре сарадње између Општине Звездара и звездарског Удружења предузетника чији је председник господин Зоран Пралица.

„Основна школа „Стеван Синђелић” је прва школа која је на овај начин добила оно што јој је неопходно, а у наредном периоду биће направљена приоритетна листа школа са Звездаре које ће на овај начин добити оно што им је најпотребније како би звездарски ученици имали још боље услове за похађање наставе и боравак у школама”-рекао је Владан Јеремић и захвалио Удржењу предузетника општине Звездара на дугогодишњој успешној сарадњи.

Марина Марковић, из Удружења предузетника Звездаре је рекла да јој је драго што су у акцији набавке клима уређаја за школу учествовали привредници са Звездаре, јер је она намењена основцима са Звездаре за које треба да буде све најбоље. Она је рекла да ће Удружења предузетника општине Звездара настојати да буде још вредних донација за звездарске школе како би све школе на општини имале што боље услове.

Директорка Основне школе „Стеван Синђелић” Биљана Нешковић се захвалила Општини и Удружењу предузетника и рекла да ова донација пуно значи, јер се добијеним клима урђајима за ученике школе обезбеђују бољи услови.