Члан Већа ГО Звездaра Станко Радовановић, нутрициониста Милка Раичевић, оснивач удружења „Сви на вагу” и Дубравка Малохоџић из Асоцијације „Жена плус” посетили су ОМШ „Владимир Ђорђевић” и директорки школе Катарини Азањац Врачар уручили апарат за мерење гликемије-поклон Асоцијације „Жена плус” и безконтактни топломер-поклон удружења „Сви на вагу”.

Поклони су уручени поводом успешног завршетка наградног конкурса за ученике звездарских основних школа под називом: „Типуј на знање, здравље је у игри”, који је поводом новогодишњих и божићних празника организовало удружење „Сви на вагу” у сарадњи са Градском општином Звездара.

У име ГО Звездара члан општинског Већа Станко Радовановић је рекао да Општина Звездара подржава све пројекте који су везани за добробит становника општине, а посебно оне који су намењени младима и неговању здравих животних навика. На тај начин је Општина подржала овај  пројекат у оквиру кога је и организована ова посета.

Директорка школе Катарина Азањац Врачар је захвалила на добијеним поклонима и истакла да је сарадња са Општином Звездара веома успешна и да ће школа и даље подржавати све овакве и сличне пројекте, посебно намењене младима, јер школу похађа више од 500 ученика..

Нутрициониста Милка Раичевић, оснивач удружења „Сви на вагу” и Дубравка Малохоџић из Асоцијације „Жена плус” упознали су директорку школе са реализованим пројектима и могућностима даље сарадње истакавши да је превентива јако важна и да су ови пројекти томе и намењени.

У оквиру пројекта „Типуј на знање, здравље је у игри” ученици звездарских основних школа слали су поруке на тему здравља, здраве исхране и здравих навика које су, након завршеног наградног конкурса, окачене на јелку постављену на тргу испред зграде ГО Звездара и која je окићена порукама и спонзорским куглама

Најуспешнији ученици на конкурсу добили су награде, а 8 звездарских основних школа чији ученици су послали највише порука ће бити награђене апаратима за мерење шећера у крви и другим који су набављени захваљујући спонзорима који су подржали манифестацију. Поред звездарских основних школа апарате за мерење шећера у крви добиће и МНРО Звездара и Волонтерски сервис Звездаре. За Волонтерски сервис Звездаре апарат за мерење шећера у крви обезбедила је Асоцијација „Жена плус”