Поводом предстојећих васкршњих празника, Волонтерски сервис Звездаре у суботу, 1.априла од 12 до 18 часова у ТЦ Авив парк Звездара, улица Живка Давидовића 86, организује  традиционални Хуманитарни базар и креативне радионице.

 

На Базару ће бити изложени васкршњи украси, различити употребни предмети од дрвета- подметачи, послужавници, кутије, магнети, уникатне честитке и антиковид маске, уметничке минијатуре настале на радионицама Школе сликања за сениоре, накит и различити предмети којима можемо да обрадујемо блиске особе у предстојећим празничним даривањима.

 

Реч је о радовима који су настали на креативним радионицама Сервиса, али и сарадника и социјалних партнера са којима Волонтерски сервис током целе године реализује различите програме подршке за суграђане свих генерација, односно удружења: „Две моје златне руке” и ХО „Хлеб живота”.

 

Истовремено, у истом термину, волонтерке Сервиса ће водити креативне радионице намењене најмлађима са којима ће заједно правити честитке, украсе и поклоне и украшавати јаја од стиропора. Све што направе на радионицама, аутори ће своје радове понети кући. Није потребно посебно пријављивање за учешће на радионицама.

 

Празници су прилика да поклањамо и будемо хумани. Због тога ће сав приход са Базара  бити издвојен у хуманитарне сврхе, помоћ Сергеју и његовој породици, која се годинама бори за његово здравље и  безбрижно детињство.

 

Позивамо суграђане да посете Базар, и истовремено обрадују себе и блиске особе уникатним поклонима, али и да учествују у још једној хуманитарној акцији Градске општине Звездара.

 

Материјал за радионице обезбедила је Градска општина.

Активности је подржаоТЦ Авив парк Звездара.