Наш Звездарац, ученик Александар Пејовић, поред одличног резултата на највећем светском такмичењу, „Светском трофеју за хармонику“, остварио је још један велики успех заузевши друго место на такмичењу у Аустралији, (Australian International Accordion Championships and Festival) у категорији међународних концертних уметника јуниора.
Такмичење је, због пандемије корона вируса, одржано у online формату. Александар Пејовић је тренутно у четвртом разреду средње Музичке школе „Ватрослав Лисински“ у Београду, одсек хармоника, у класи професора Александра Поповића. Основну музичку школу „Владимир Ђорђевић“ на Звездари завршио је 2018. године као ђак генерације, такође, у класи професора Александра Поповића. За девет година музичког образовања и заједничког рада са професором Поповићем, Александар је постигао изузетне резултате.
Поред многобројних концерата у најпознатијим концертним салама Београда и Србије, Александар је учествовао и на више од 50 домаћих и међународних такмичења за хармонику и на већини такмичења проглашен је победником.