Настављајући традицију организовања предновогодишњих креативних радионица и базара, Волонтерски сервис Звездаре ће у петак 8.децембра од 12 до 18 часова учествовати на Новогодишњем креативном базару у изложбеном простору Установе културе „Божидарац”,ул.Радослава Грујића 3. Биће то прилика за посетиоце Базара да изаберу за предстојеће празнично даривање уникатне, оригиналне и креативне поклоне и украсе. Улаз је слободан.

 

На штанду Волонтерског сервиса Звездаре наћи ће се предмети настали на креативним радионицама које води волонтерка Зорица и то: новогодишњи поклони и украси од дрвета, бижутерија, сликарске минијатуре, ручни радови од конца и вуне и честитке.

 

Поред Волонтерског сервиса, на Базару ће учествовати и ХХУ „Хлеб живота” са  препознатљивим патофнама од вуне, честиткама и новогодишњим украсима, Удружење МНРО Звездара са платненим цегерима, честиткама и етно ручним радовима, Удружење „Дечији снови” са новогодишњим бојанкама и осликаним стаклом, „Две моје златне руке” са накитом од драгог камења  и Атеље 55 из Лазаревца са етно ручним радовима.

 

Волонтерски сервис Звездаре ће са представницима учесника на Базару, у оквиру пратећег програма, организовати, од 12 до 18 часова, креативне радионице за децу на којима ће малишани уз помоћ вештих волонтерки радионичарки израђивати новогодишње украсе, поклоне, маске и честитке. Све што направе на радионицама, учесници ће понети са собом.

 

Материјал су обезбедили ГО Звездара и ГО Врачар.