Волонтерски сервис Звездаре је данас у МЗ „Зелено брдо”, у присуству волонтера, представника Градске општине Звездара и гостију, обележио свој 12. рођендан кратким уметничким програмом у коме су учествовали ученици/це ОМШ „Владимир Ђорђевић”, Снежана Јандрлић и Оливера Викторовић. Догађају је присуствовао и председник ГО Звездара Владан Јеремић са сарадницима.

 

Владан Јеремић је захвалио звездарским волонтерима на уложеном раду и труду да пруже несебичну помоћ онима којима је она неопходна  и истакао да је првенствено захваљујући својим волонтерима Волонтерски сервис Звездаре постао препознатљив и да је добитник значајних признања.

„За дванаест година рада Волонтерски сервис је реализовао за више од 15.000 корисника подршку у трајању од око 77 000 волонтерских сати и више од 32 000 услуга помоћи и подршке. Да би се све то реализовало звездарски волонтери, којих је у протеклих 12 година било више од 380, су унели део себе несебично помажући другима због чега можемо да кажемо да смо поносни на њих јер су добри људи, људи са великим словом Љ”-рекао је Јеремић и још једном захвалио звездарским волонтерима и сарадницима Волонтерског сервиса Звездаре.

 

Након овога, Владан Јеремић и координаторка Волонтерског сервиса Радмила Урошевић уручили су донаторима и сарадницима Сервиса захвалнице и уникатне поклоне који су настали на радионицама Сервиса,

 

Дружење са звездарским волонтерима настављено је уз торту, након званичног програма, а заједничке фотографије треба да подсете на овај дан.