Вртић „Зека” Предшколске установе „Звездара” у Великом Мокром Лугу је захваљујући донацији Roaming Netwroks Security компаније добио видео надзор којим је обезбеђена већа сигурност малих корисника и самог објекта.

Овим поводом Вртић су обишли заменик председника Градске општине Звездара Драгана Ђурић и члан општинског Већа Александар Ђуричић.

Александар Ђуричић је захвалио компанији Roaming Netwroks Security на донацији која је обухватила опрему и радове на постављању видео надзора и истакао да је пре неколико месеци, захваљујући Граду Београду, извршена комплетна реконструкција овог објекта и његовог дворишта, а да је са овом донацијом безбедност деце његових корисника подигнута на још виши ниво.

Он је рекао и да се нада да ће добра сарадња компанији Roaming Netwroks Security и Градске општине Звездара бити настављена и позвао је и друге друштвено одговорне компаније да, у сарадњи са Општином, омогуће реализацију важних пројеката, посебно оних који су везани за потребе најмлађих становника Звездаре.

Директор Roaming Netwroks Security компаније Давор Рајчић је истакао да је овим пројектом један објекат Предшолске установе „Звездара”, посредством Општине, добио комплетан видео надзор и да је то посебно важно јер је у питању безбедност деце.  Тиме је Roaming Netwroks Security компанија, као друштвено одговорна компанија, показала спремност да помогне када је у питању већа сигурност најмлађих и њихово одрастање.