Завршна манифестација пројекта „Загризи здраво“,који је спровело Удружење „Сви на вагу“, а финансијски подржала Градска општина Звездара, одржана је  у ОШ „Драгојло Дудић“ у Малом Мокром Лугу.

У оквиру пројекта симболичног назива „Загризи здраво“, ученици нижих разреда учили су о значају здраве исхране и хидрације на часовима које су заједно држали представници  Удружења за превенцију гојазности, „Сви на вагу“и учитељи Основне школе „Драгојло Дудић“.

У име Градске општине Звездара присутнима се обратила Ивона Фуштић из Кабинета председника која је пренела поздраве председника oпштине Владана Јеремића, рекла да ће Општина Звездара наставити да подржава пројекте који су усмерени ка најмлађима и истакла значај очувања здравља и едукације деце о правилној исхрани. Овом приликом она је истакла и изузетну сарадњу коју Општина већ низ година остварује са Удружењем „Сви на вагу“ и ОШ „Драгојло Дудић“.

Директорка ОШ „Драгојло Дудић“, Даниела Павић, нагласила је да су пројекти који су усмерени на едукацију деце увек добро дошли у школи. Она је додала и да наставници у свом свакодневном раду усмеравају децу ка здравим животним навикама.

Нутриционисткиња Милка Раичевић је истакла да је битно да деца пију довољно воде као и да једу разноврсну храну. За правилно функционисање људских органа је битно да се узима воће и поврће које је у сличном  облику као и одређен орган. Малишани су, између осталог, аранжирали сто са много воћа, тиме показујући своју жељу за здравим стиловима живота.