У Бањској улици почела је санација квара на канализационој мрежи, који је изазван пуњењем канализационе цеви бетоном. Радове на отпушавању канализације, које изводи ЈКП „Београдски водовод и канализација“ обишао је члан Већа задужен за инфраструктуру ГО Звездара Милош Стојилковић.

Наиме, непажњом инвеститора који од јесени зида код броја 11 у овој улици, бетон се излио и запушио канализациону цев због чега се у Бањској 13, 15, 17 и 19 створила велика септичка јама тако да су екипе ЈКП „Београдски водовод и канализација“, уз помоћ цистерни, свакодневно испумпавале отпадне воде.

Њихови радници су више пута излазили на терен и безуспешно покушавали да одгуше цев, после чега је уследило снимање уличне канализационе мреже и констатовано је да постоји дефект, као последица изливања бетона из старог канализационог прикључка, приликом извођења грађевинских радова на изградњи стамбено-пословног објекта на адреси Бањска 11. О проблему је обавештена и надлежна инспекција која је тражила вештачење, по чијем завшетку су почели радови који би требало да реше вишемесечни проблем грађана Бањске улице.