Завршница наградног конкурса за ученике звездарских основних школа под називом: „Типуј на знање, здравље је у игри”, који је поводом новогодишњих и божићних празника организовало удружење „Сви на вагу” у сарадњи са Градском општином Звездара, биће одржана у среду, 13.1.2021. у 12 сати, на тргу испред зграде Општине доделом награда најуспешнијим учесницима..

Догађају ће присуствовати председник ГО Звездара Владан Јеремић и нутрициониста Милка Раичевић, оснивач удружења „Сви на вагу”, који ће, са присутним ученицима звездарских основних школа, окитити јелку и спонзорске кугле порукама које су Удружењу слали ученици звездарских основних школа на тему здравља, здраве исхране и здравих навика.

Јелку која је постављена на тргу испред зграде ГО Звездара и која ће бити окићена порукама и спонзорским куглама донирао је предузетник Бата Хрељац.

Најбоље поруке, послате на наградни конкурс, који је трајао од 18.12.2020. до 10.1.2021, биће награђене пакетима здравих производа „Да слатко буде здравије”, а школа чији су ђаци послали највише порука, добиће на поклон педометре, спортске штоперице, ваге, апарате за мерење притиска, апарате за мерење шећера у крви, бесконтактне топломере…

Списак награђених порука биће објављен 12.1.2021.године у 17 часова на друштвеним мрежама.

Догађају ће присуствовати и представници удружења „Жена плус” које је помогло реализацију акције.