Председник ГО Звездара Владан Јеремић данас је испратио нову групу од 100 звездарских пензионера која је, са два аутобуса, отишла на једнодневни бесплатан излет у Аранђеловац, Тополу и на Опленац. Догађају је присуствовао и члан Већа ГО Звездара Станко Гујаничић.

 

Владан Јеремић је рекао да му је драго што је Градска општина Звездара наставила акцију започету претходних година у којој  организује бесплатне излете за пензионере који имају пребивалиште на Звездари.

„Данас ми је, као и сваки претходни пут, пуно срце када испраћам на овакве излете групе наших најстаријих суграђана, јер њихово лепо расположење потврђује да радимо добру ствар захваљујући којој ће на бесплатне излете имати прилику да оде 1200 најстаријих суграђана са Звездаре. Бесплатни једнодневни излети за најстарије суграђане биће организовани два пута недељно у наредних месец дана и на њима ће имати прилику да посете више занимљивих дестинација у Србији и виде велики број културних и историјских знаменитости наше лепе земље”-рекао је Јеремић пожелевши најстаријим суграђанима са Звездаре срећан пут и најавивши да ће Градска општина Звездара од јесени поново организовати бесплатне излете за пензионере са Звездаре.

 

Пријављивање за бесплатне излете за пензионере који имају пребивалиште на Звездари је могуће извршити у  шалтер сали ГО Звездара, шалтер 7 и у звездарским месним заједницама радним данима  од 7.30 до 15 сати.

 

Приликом пријављивања потребно је понети очитану личну карту и фотокопију решења о пензионисању или копију последњег чека од пензије.

 

Излети за звездарске пензионере су једнодневни уз пратњу туристичког водича и бесплатан ручак.