Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић и члан општинског Већа Милош Стојилковић обишли су радове у Хекторовићевој улици где је у току реконструкција коловоза и тротоара и постављање новог асфалта.

 

Према Јеремићевим речима, ово је још једна у низу улица на Звездари која ће захваљујући комплетној реконструкцији, уколико временски услови дозволе, добити нов изглед у наредна 3 до 4 дана. Он је додао да су нов изглед у претходном периоду већ добиле Букурешка улица и улица учитеља Милоша Јанковића.

 

Представници Општине Звездара обишли су и комплекс у улици Олге Алкалај на Коњарнику у коме су у току радови вредни 40 милиона динара на реконструкцији, а који ће, по завршетку, обухватити дечје игралиште, кошаркашки терен, кутак за миран одмор, степеништа, стазе и пожарни пут. Радове финансира Секретаријат за комунално-стамбене послове, а изводи ЈКП „Зеленило Београд”. Завршетак радова померен је за крај јуна јер су, према речима Јеремића,  уважени додатни захтеви грађана за изградњом потпорног зида, ограде на кошаркашком терену и чесме. Он подсећа да су ови радови резултат сарадње грађана и Општине, јер су  покренути жељом више од хиљаду станара овог звездарског насеља.