Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić i član opštinskog Veća Miloš Stojilković obišli su radove u Hektorovićevoj ulici gde je u toku rekonstrukcija kolovoza i trotoara i postavljanje novog asfalta.

 

Prema Jeremićevim rečima, ovo je još jedna u nizu ulica na Zvezdari koja će zahvaljujući kompletnoj rekonstrukciji, ukoliko vremenski uslovi dozvole, dobiti nov izgled u naredna 3 do 4 dana. On je dodao da su nov izgled u prethodnom periodu već dobile Bukureška ulica i ulica učitelja Miloša Jankovića.

 

Predstavnici Opštine Zvezdara obišli su i kompleks u ulici Olge Alkalaj na Konjarniku u kome su u toku radovi vredni 40 miliona dinara na rekonstrukciji, a koji će, po završetku, obuhvatiti dečje igralište, košarkaški teren, kutak za miran odmor, stepeništa, staze i požarni put. Radove finansira Sekretarijat za komunalno-stambene poslove, a izvodi JKP „Zelenilo Beograd”. Završetak radova pomeren je za kraj juna jer su, prema rečima Jeremića,  uvaženi dodatni zahtevi građana za izgradnjom potpornog zida, ograde na košarkaškom terenu i česme. On podseća da su ovi radovi rezultat saradnje građana i Opštine, jer su  pokrenuti željom više od hiljadu stanara ovog zvezdarskog naselja.