U Gradskoj opštini Zvezdara danas su predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić i predsednik Sportskog društva „Radnički” Saša Jovićević potpisali Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između Opštine i najstarijeg sportskog društva u zemlji koje na današnji dan obeležava 103 godine postojanja. Potpisivanju ugovora prisustvovali su predstavnici SD „Radnički”.

 

Vladan Jeremić je rekao da se potpisivanjem ovog ugovora stvaraju dobri uslovi da dosadašnja saradnja Opštine Zvezdara i SD „Radnički” bude unapređena, jer će promovisanje međusobne saradnje potvrditi da se i Opština i SD „Radnički” zalažu za vrednovanje sportskih rezultata, kao i za zdrav način života, sa željom da se što više stanovnika, posebno mladih, bavi sportom.

„Počastvovan sam time što na današnji dan, kada se obeležava 103 godina postojanja SD „Radnički potpisujemo ovaj ugovor sa najstarijim sportskim društvom u zemlji koje se nalazi na Zvezdari. Svesni smo bogate istorije „Radničkog” koji je kroz generacije davao šampione i čiji su članovi osvajali brojne medalje na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Nadam se da će ovim ugovorom o saradnji biti stvoreni uslovi da SD „Radnički” da još mnogo šampiona, a da će Opština Zvezdara biti ponosna na te postignute rezultate koji će mladim generacijama biti povod da se još više bave sportom”-rekao je Jeremić.